May 30, 2015

Hilangkan Kedut Muka

Kedutan di muka akan mula kelihatan semakin usia meningkat.  Kedutan di wajah juga akan mula menempek bila kita senantiasa dalam keadaan tertekan (stres).  Jadi, tenangkanlah diri selalu.

Untuk menghilangkan kedut muka yang mula kelihatan, kita perlu rajin melakukan amalan ini.

Ambil sebiji lobak merah. Parut hingga hancur. Kemudian ambil satu sudu tepung jagung dan sebiji kuning telur. Campurkan semua ramuan itu dan kacau hingga sebati. Sapukan di tempat yang berkedut pada wajah anda. Biarkan selama setengah jam, kemudian basuh dengan air bersih. Lakukan selalu, dengan izin Allah wajah anda kelihatan berseri dan kedut-kedut yang mula bertapak itu akan menghilang.

laman petua:

cara menghilangkan kedut di muka, petua hilangkan kedutan di muka, lobak merah, petua hilangkan kedut di muka, hilangkan kedut di muka
che petua About che petua

Laman petuatradisional.com ini memberi maklumat bagi tujuan pendidikan sahaja dan tidak patut digunakan sebagai nasihat perubatan peribadi. Maklumat yang dipaparkan di sini bukanlah bertujuan untuk mengganti atau mengambilalih nasihat dan konsultasi yang diberi oleh pakar perubatan tentang rawatan kesihatan dan penjagaan perubatan anda.
Penafian: Admin dan/atau penulis di laman petuatradisional.com ini tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini.

Speak Your Mind

*