May 25, 2015

Petua Dapat Anak Berkulit Cerah

Seperti yang ramai dah maklum, nak dapat ‘baby’ berkulit cerah, rambut warna perang atau ‘bermata biru’ dan sebagainya nie secara semulajadinya adalah bergantung kepada ciri-ciri yang ada pada si ibu atau bapa.

Macam mana pula kalau si ibu dan si ibu memang sejak azali berkulit tak berapa nak cerah (gelap) dan rambut pula memang hitam pekat, tetapi teringin nak mempunyai anak yang berambut perang dan berkulit cerah…

Haa… kalau ada bakal-bakal ibu yang berkeinginan demikian, maka bolehlah dicuba petua nie…

Petua Mendapat Anak Berkulit Cerah

Petuanya ialah si ibu, sebaik-baik saja dapat tahu bahawa diri tu mengandung, maka amalkan lah makan banyak sayur-sayuran hijau terutama sekali sayur bayam. Selain tu lebihkan juga makan telur ayam kampung. Kalau boleh sebiji telur setiap hari.

Amalkan petua nie sehingga anak dalam kandungan tu dilahirkan. InsyaAllah apa yang dihajati tu akan termakbul.

Hmm.. kalau tak dapat gak, kena lah pakai pelan B… ambil seorang lagi sebagai anak angkat.. lagi bertambah berkat…

laman petua:

cara dapat anak kulit cerah, petua bayi cerah, petua anak cerah, petua dapat anak kulit cerah, petua bayi kulit cerah
che petua About che petua

Laman petuatradisional.com ini memberi maklumat bagi tujuan pendidikan sahaja dan tidak patut digunakan sebagai nasihat perubatan peribadi. Maklumat yang dipaparkan di sini bukanlah bertujuan untuk mengganti atau mengambilalih nasihat dan konsultasi yang diberi oleh pakar perubatan tentang rawatan kesihatan dan penjagaan perubatan anda.
Penafian: Admin dan/atau penulis di laman petuatradisional.com ini tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini.

Comments

  1. Celesthra says:

    Merapu semua ni. Warna kulit mana dapat diubah dengan pemakanan? Semuanya bergantung dengan genetik.

Speak Your Mind

*